Workshops en cursussen
In deze tak van Isibis worden mogelijkheden gecreëerd om anders te leren kijken, denken en handelen, eigen overtuigingen te onderzoeken. Isibis doet dit vanuit de invalshoeken hoofd, hart en lijf. De aangeboden workshops en cursussen slaan in het verlengde van behandeling en begeleiding maar kunnen ook los daarvan worden gevolgd.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van onze workshops.

De cursus 'Oorsprong in essentie 1' 
Tweedaagse cursus waarin je leert hoe het dagelijks leven je ondersteunt om weer te worden wie je bent. Bewustwording op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak.

Workshop 'werken met chakra-oliën'
In deze workshop maak je contact met de zeven hoofdchakra's en ervaar je hoe de olie werkt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. Door bewust te worden van eventuele blokkades bepalen ze niet langer onbewust je leven.

Meditatie avonden:
Met grote regelmaat worden er meditatie avonden georganiseerd bij Isibis, waarbij gemediteerd wordt op een door Idy of andere deelnemer aangegeven onderwerp. Het thema wordt pas bekend op de avond zelf. Deze avonden brengen vaak onverwachte- en zeer persoonlijke ervaringen.

Klik hier voor de volledige agenda

 

 

" A candle loses nothing by lighting another candle "

Erin Majors