Behandeling en Coaching
Deze tak richt zich erop om mensen te ondersteunen, coachen en behandelen bij de vragen en problemen die zij tegenkomen in hun eigen leven, opvoeding of werk. Hieronder valt onder andere:

Diagnostiek, onderzoek naar informatieverwerkingsproblematiek zoals autisme spectrumstoornissen, ADHD, hoog sensitiviteit. Omdat het uitgangspunt is dat vooral kinderen in hun gedrag uitvergroten wat gezien mag worden, zullen we altijd eerst proberen om oorzaken van gedrag helder te krijgen. Naast kindfactoren speelt de contaxt hierin een grote rol. Uitgangspunt voor diagnostiek is de hermeneutische cirkel. Wij kijken naar de mens in zijn totaliteit, voorgeschiedenis, uiterlijk en presentatie, cognitief niveau en het sociaal-emotionele niveau van functioneren. Als er grote verschillen zijn in de diverse gebieden kijken we naar de bijkomende bijzonderheden en dan met name in de informatie- en prikkelverwerking.

Behandeling: cognitieve therapie, relaxatie therapie, lichaamsgerichte therapie, sensorische integratie, energetische therapie, systeemgerichte therapieën etc.

Begeleiding & coaching van kinderen, ouders, leerkrachten, begeleiders in instellingen in hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Ook bieden wij individuele familieopstellingen aan als middel tot innerlijke groei, om te helen of om problemen op te lossen.

pagina_diensten

" We dragen in ons de wonderen die we buiten onszelf zoeken "

Sir Thomas Browne